Neem vrijblijvend contact met ons op: info@gelukenvanhoof.eu | +31 (0)416 – 347022

Over ons

Maatwerk is de standaard

Wij bieden een grote diversiteit aan stalen en RVS-producten, welke custom made geproduceerd worden in onze eigen werkplaats. Geen vraag is ons te gek; uw wensen zijn onze specialismen!

Veiligheid voorop

Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid; zo kunnen wij voldoen aan specifieke wensen als brandvertragende, inbraakveilige,  kogelwerende. en geluidwerende oplossingen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw omgeving!

Van alle markten thuis

Onze verscheidenheid aan projecten is groot, zoals: banken, musea, particuliere woningen, sportcomplexen, restaurants, kerken en monumentale gebouwen.

Villa Raamsdonksveer

Ramen, deuren en vliesgevels zit in ons DNA

Geluk & van Hoof BV is een bedrijf in de branche van stalen & roestvrij-stalen  ramen, deuren en vliesgevels. Wij verwerken Jansen, Forster, Stabalux & Renovatie-systemen.

Steeds hogere eisen maar wij blijven mee

ontwikkelen

Tegenwoordig worden er in de bouwsector steeds hogere eisen gesteld aan o.a. ramen, deuren en vliesgevels. Dit kan op het gebied zijn van bijvoorbeeld brandwerendheid, inbraakwererend, kogelwerend en zelfs geluidwerendheid. Een hoog kennisniveau en expertise in het algemeen wordt om die reden steeds meer verlangd van de betrokken partijen.

Deskundig & betrouwbaar

Geluk & van Hoof BV werkt met een hecht, betrouwbaar en deskundig team. Het realiseren van innovatieve ideeën heeft onze producten op een efficiënter niveau gebracht.

Kennismaken? De koffie staat klaar!