Neem vrijblijvend contact met ons op: info@gelukenvanhoof.eu | +31 (0)416 – 347022

Inbraak- en uitbraakveiligheid

Onze oplossingen in inbraak- en uitbraakveiligheid

Veilig volgens de normen óf net iets extra

Voor inbraakwerendheid zijn in het Bouwbesluit normen vastgelegd; NEN-5087 en NEN-5096. Deze normen zijn toegespitst op het gebruik van inbraakwerendheid van woningen, utiliteitsgebouwen en renovatieprojecten. Vanzelfsprekend kan een opdrachtgever altijd vragen naar een toepassing met een hogere classificering op het gebied van inbraakwerendheid, afhankelijk van het inbraakveiligheidsniveau dat wordt nagestreefd.

Weerstandklasse 3 bij utiliteitsgebouwen

Bij de bouw van utiliteitsgebouwen komen ook steeds vaker inbraakwerende ramen en deuren voor. Veel opdrachtgevers vragen hierbij naar ramen en deuren met weerstandsklasse 3. Vanaf deze klasse is de ‘gelegenheidsinbreker’ zo goed als zeker geen gevaar meer. Alleen met zwaardere gereedschappen en meer tijd/geduld bestaat een kans, dat weerstandklasse 3 in een normaal geval niet volstaat voor het particuliere kanaal.

Stalen deuren: zowel mooi als robuust

Deuren van staal zijn niet alleen sierlijk, maar ook ijzersterk door de elegante ranke profielen. U ziet deze deuren steeds vaker in het dagelijks leven, zowel thuis bij mensen als bij bedrijfspanden; ze zijn terug van weggeweest! Naast mooi en robuust zijn stalen deuren ook duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm. Ideaal dus als binnendeur maar zeker ook als buitendeur. Een stalen buitendeur helpt inbraken te voorkomen vanwege de sterke eigenschappen van het materiaal.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Mogen wij u adviseren?